4.11.12

BETUL KATA MEJAR PENCEN NI BEB... PERTUMPAHAN DARAH BENAR-BENAR TERJADI. ????

 Betul jugak lah kata-kata dari MEJAR PENCEN ni beb... nasib baik lah ada diantara lu orang yang tak pergi... kalau lu orang pergi sudah tentu lah lu orang pun akan menjadi MANGSA kepada BANTAHAN KEMARAHAN MEJAR PENCEN ni... kah kah kah... lu orang yang PERGI tu DEGIL sangat... Mejar Pencen tu dah cakap awal-awal akan ada PERTUMPAHAN DARAH kalau PERHIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT diteruskan... tapi lu orang TAK NAK DENGAR... kan dah banyak yang CEDERA beb... sekarang siapa yang SUSAH... kan ke lu sendiri yang susah... kah kah kah !.
 Dengar KHABAR nya ramai yang dimasuk kedalam WAD KECEMASAN akibat MEJAR PENCEN tu MENGAMUK MACAM ORANG GILA BABI... namun gua TAK PASTI dengan SENJATA apa beliau mengamuk... sama ada beliau menggunakan M16 atau pun BOMB C4... kerana menurut dari cerita yang gua dengar bilangan yang CEDERA PARAH sudah tak dapat dikira dengan JARI TANGAN dan JARI KAKI mahu pun di campurkan dengan TELOR MEJAR PENCEN tu sekali... ini lah IKHTIBAR yang HARUS diambil oleh Pihak Penganjur Perhimpunan... lain kali lu orang sepatutnya kena NASIHATKAN penganjur supaya MENDENGAR setiap UGUTAN dari BARUA UMNO dan tidak mengambil MUDAH DOT COM... kah kah kah !.
 Kalau dah namanya BARUA UMNO beb... semua GAYA dan CARANYA seakan-akan aje... bermula dari PRESIDEN PERKASAM yang memberi AMARAN kepada Peserta BERSIH 2.0... kemudian nya oleh ZUL KULUM yang MENGANCAM peserta BEBAS AMWAR 901... di ikuti pula Datuk Jamal IKAN BAKAR yang akan MEMBELASAH peserta JANJI BERSIH di malam AMBANG KEMERDEKAAN... sehingga lah amaran MEJAR PENCEN yang mengatakan AKAN TERJADI PERTUMPAHAN DARAH jika Perhimpunan Kebangkitan RAKYAT diteruskan... kah kah kah !.
 Tapi KESUDAHANYA semua nya macam Datuk Seri Haji Najib (DSHN) yang terkenal dengan ROTI NAJIB... kah kah kah... yang BERANI bercakap hanya di depan TV3/4 tapi bila diajak BERDEBAT terus MEMBISU SERIBU BAHASA... kah kah kah... sudah-sudah BARUA UMNO oiii... lebih baik aje lu orang GOYANG TELOR lu orang kat rumah dari SIBUK menunjukan TELOR lu orang yang dah KECUT tu... kah kah kah... SLOGAN dan KATA-KATA bunyi nya sungguh HEBAT beb antara nya BERJUANG SEHINGGA KETITISAN DARAH TERAKHIR... tapi kesudahanya BATANG HIDUNG pun TAK NAMPAK... kah kah kah !.

Kepada PENYOKONG MEMBABI BUTA UMNO/BN... jangan lu lah orang TERTIPU lagi dengan pemimpin Umno/Bn tu beb... cukup lah 55 tahun DITIPU dan DIPERBODOHKAN oleh mereka... tak kan kita hendak juga ANAK CUCU kita pun di TIPU juga oleh KERAJAAN PIMPINAN UMNO/BN yang sekian lama telah MENIPU kita... mungkin lu orang ada yang TERASA cukup SELESA walaupun DITIPU HIDUP-HIDUP... namun HARUS DI INGAT jangan sampai anak cucu lu orang MENYALAHKAN dan MENGATAKAN lu orang BODOH kerana memilih Umno/Bn... walaupun telah ada PILIHAN yang mungkin BUKAN TERBAIK dan BERSIH tetapi TIDAK lah SETERUK dan SEKOTOR Kepimpinan Umno/Bn... lu orang FIKIR lah sendiri... kah kah kah !.

Tiada ulasan:

RAKAN BLOGGER